Advertisement

Aytaç Kara Kasımpaşa - Aytaç Kara: "İnşallah Kasımpaşa'yı hakettiği yere getiririz" - Dakikasında mert hakan rakibi aytaç kara'ya müdahale etti ve hakem hakan'a kırmızı kart çıkardı.

Aytaç Kara Kasımpaşa - Aytaç Kara: "İnşallah Kasımpaşa'yı hakettiği yere getiririz" - Dakikasında mert hakan rakibi aytaç kara'ya müdahale etti ve hakem hakan'a kırmızı kart çıkardı.. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. €* 23 mar 1993, izmir, türkiye. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Haberlerspor haberleri futbol haberlerison dakika: Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Karşılaşmanın ardından takımına 3 puanı getiren aytaç kara kadro dışı bırakıldı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

G.Saray'ın gündemindeki Aytaç Kara için Kasımpaşa açık ...
G.Saray'ın gündemindeki Aytaç Kara için Kasımpaşa açık ... from foto.haberler.com
Aytaç kara, kasımpaşa ile sözleşme imzalayacak. Paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. ifadesini kullandı. Kasımpaşa teknik direktörü şenol can, aytaç'ın sarı kartı vardı. Aytaç kara'dan galatasaray ve transfer i̇tirafı: Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa. Futbola altay altyapısında başlayan aytaç, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Ondan sonra bir pozisyona daha girdi.

Futbola altay altyapısında başlayan aytaç, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı.

Paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. ifadesini kullandı. Haberlerspor haberleri futbol haberlerison dakika: Ondan sonra bir pozisyona daha girdi. Haftasında cuma günü deplasmanda beşiktaş'a konuk olacak kasımpaşa'da aytaç kara'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. 05 nisan 2021 48 0. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: €* 23 mar 1993, izmir, türkiye. — kasimpaşa (@kasimpasa) july 19, 2019. İsmi galatasaray ile anılan aytaç kara, kasımpaşa kulübünden ayrıldığını açıkladı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Süper lig ekiplerinden kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Dakikada galibiyet golünü atan aytaç kara karşılaşmanın 57 aytaç kara'nın bu tavrı sonrasında kasımpaşa kulübü futbolcuyu kadro dışı bıraktığını duyurdu. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa. Aytaç kara neden kadro dışı bırakıldı? Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara süper lig'in 11. Yeni sezonda galatasaray'a transfer olması beklenen aytaç kara, sosyal medya hesaplarından kasımpaşa'ya veda ettiğini duyurdu.

Aytaç Kara'dan Ali Palabıyık'a tepki: Al hocam, penaltıyı ...
Aytaç Kara'dan Ali Palabıyık'a tepki: Al hocam, penaltıyı ... from img3.aksam.com.tr
Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. ifadesini kullandı. Dakikasında mert hakan rakibi aytaç kara'ya müdahale etti ve hakem hakan'a kırmızı kart çıkardı. Süper lig ekibi kasımpaşa'da istifaların perde arkası belli olmaya başladı. Son olarak bursaspor'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde. Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara süper lig'in 11. Süper lig ekiplerinden kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

İsmi galatasaray ile anılan aytaç kara, kasımpaşa kulübünden ayrıldığını açıkladı.

Süper lig ekibi kasımpaşa'da istifaların perde arkası belli olmaya başladı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. ifadesini kullandı. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kasımpaşa'da aytaç kara kadro dışı bırakıldı! Aytaç kara, galatasaray'a transfer olacak mı? Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara süper lig'in 11. Süper lig ekiplerinden kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kasımpaşa teknik direktörü şenol can, aytaç'ın sarı kartı vardı. İsmi galatasaray ile anılan aytaç kara, kasımpaşa kulübünden ayrıldığını açıkladı.

€* 23 mar 1993, izmir, türkiye. Ondan sonra bir pozisyona daha girdi. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Kasımpaşa'da aytaç kara kadro dışı bırakıldı! Aytaç kara, galatasaray'a transfer olacak mı?

Kasımpaşa, Beşiktaş'ı Aytaç Kara ile devirdi - Kasımpaşa ...
Kasımpaşa, Beşiktaş'ı Aytaç Kara ile devirdi - Kasımpaşa ... from img.fanatik.com.tr
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa. Kasımpaşa teknik direktörü şenol can, aytaç'ın sarı kartı vardı. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Süper lig ekiplerinden kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. 05 nisan 2021 48 0. Dakikada galibiyet golünü atan aytaç kara karşılaşmanın 57 aytaç kara'nın bu tavrı sonrasında kasımpaşa kulübü futbolcuyu kadro dışı bıraktığını duyurdu. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı.

Kasımpaşa, aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda galatasaray'a transfer olması beklenen aytaç kara, sosyal medya hesaplarından kasımpaşa'ya veda ettiğini duyurdu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Kasımpaşa a.ş ve ciner holding yönetim kurulu başkanı turgay ciner, aytaç kara'nın duran topları kullanmamasını istiyor. Kasımpaşa'da aytaç kara kadro dışı bırakıldı! Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara neden kadro dışı bırakıldı? Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Transfer çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bonservisi elinde olan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İsmi galatasaray ile anılan aytaç kara, kasımpaşa kulübünden ayrıldığını açıkladı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kasımpaşa, aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. .yollarını ayırdıktan sonra adı birçok takımla geçen başarılı orta saha oyuncusunun kasımpaşa'dan gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Kasımpaşa teknik direktörü şenol can, aytaç'ın sarı kartı vardı aytaç kara. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:

Posting Komentar

0 Komentar